Első nap

 2009.09.27. 19:07

Tudom, hogy későn kezdtem el ezt a blogot. Tudom jól. Szeptember elsején kellett volna. Dehát akkor nem gondoltam ilyesmire. Akkoriban alig gondoltam valamire, annyira lefoglalt a tanévkezdés. Az új suli... úgyhogy mostantól kezdem el írni, mi történik velem.

A mai napom nem volt túl izgi. Általában megvan a hétvégi menetrend: Péntek este tv-zés egy nagy adag kukoricapehelyel a kezünkben, puha plédekbe burkolózva és jókat röhögve az épp aktuális sorozaton. Ezt általában a húgommal, Encivel (akit, bármennyire meglepő nem Enikőnek hívnak, hanem Enciánának, és aki most tíz éves) szoktam csinálni. Szombat reggel korán kelek, pont azért, mert aludhatnék sokáig (mit csináljak ha ilyen fordított személyiségem van?) és elmegyek az erdőbe a kutyámmal, Mirzammal. Ilyenkor mindig elkísér bennünket Sirirus is, akinek nem tudom mi a valósi neve, de egy nagyon aranyos Haski (hogy kell helyesen írni?) keverék. Így minden szombat reggel (néha más napokon is) hármasban járjuk az erdőt, és élvezzük a jóidőt. Séta után a szombat délelőtt általában a takarításé és/vagy a hajmosásé (nemtom miért, de nem szeretek este hajat mosni ahogy a csalásom többi tagja, mindig reggel v. délelőtt csinálom), a délutánja pedig szabad. Este pedig elmegyünk hazulról (na nem diszkóba...pf..) Hanem valahova. Igen, tudom gogy ez egy elég tág fogalomkör. Nálunk a valahova jelentheti a nagymamát, a keresztszüleimet, esetleg valamilyen egyéb rokont, vagy Csabiékhoz. Csabiék (csabi +a felesége+a két lánya) itt laknak egy utcával arrébb, és nagyon jóba van a két család. (a két anyuka plyan legjobbarátnő féle, a két apuka együtt jár teniszezni, a két kisebbik lány pedig osztálytársak és egyben legjobb barátnők is. Szóval átmegyünk, és ilyenkor megnézunk egy filmet amin szétröhögjük magunkat (ez a film általában épp most megy a moziban...:) psszt!..) vagy kártyázunk egy jót.

A vasárnapjaim üresek és unalmasak. A tanulásnak vannak szentelve, és ilyenkor mást nem is nagyon csinálok. Épp ezért nem tudom leírni a mai nap eseményeit, mert nincs mit írnom, lévén vasárnap. Azért remélem a holnapi nap már eseménydúsabb lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavaszinapsugar.blog.hu/api/trackback/id/tr191411181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása