Nem tudom,

 2012.04.01. 16:51

... mi lenne a jobb. Ha kinyitnám az ablakot, és megpróbálnám az utcazajjal elnyomatni a riasztópanelekt, amik már másfél órája nyivákolnak, vagy betennék vmi zenét. A zenével csak egyetlen baj van: nehéz mellette mást csinálni. Mármint, perszem hajat szárítani és mosogatni könnyű, szavakat tanulni angolra és blogot írni már nehezebb. Főleg, ha ezt a kettőt egyszerre csinálom.

Szóval ma este én megyek Petihez, és nem ő jön át, mert ez a megkergült berendezés rosszabb mint egy beteg kisbaba... az legalább elhallgat egy picit amikor a kezedbe veszed.

Ma vasárnap van, ami azt jelenti, hogy két és fél napot végiglustálkodtam, már ami a tanulást illeti. Ami nem túl jó hír, ha kiszámolom, h már csak másfél órám van a kémia érettségiig. de az az igazság, h nem időm nem volt tanulni, hanem energiám. abban bízom, hogy ha most kipihentem magam, akkor a héten majd tele leszek energiával. Hiszen csak három nap lesz, könyörgöm! csak túlélem valahogy...

néha olyan dolgokat is kell csinálni, ami pihentet, nem? mint pl végigolvasni a legújabb Elle-t, kifesteni a körmömet, vagy megnézni 4 rész a Grimm-ből egymás után...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavaszinapsugar.blog.hu/api/trackback/id/tr554354182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása